Nieuw directielid Marinka
Reach Your Goal zet belangrijke stap

Reach Your Goal zet belangrijke stap met nieuw directielid Marinka

Het is weer die tijd van het jaar waarin we terugblikken op het afgelopen jaar én vooruitkijken naar een nieuw jaar dat voor ons ligt. Wat hebben we het afgelopen jaar bereikt? Waar staan we nu en waar willen we volgend jaar naartoe groeien? We denken na over onze goede voornemens en stellen nieuwe doelen. Dat geldt natuurlijk ook voor Reach Your Goal…

Het is nog geen jaar geleden dat Reach Your Goal gecertificeerd Odoo partner werd. En in het afgelopen jaar hebben we aardig wat mooie stappen gezet. Er zijn mooie klanten op ons pad gekomen. Bij zowel grote organisaties als startups hebben we inzicht gekregen in én vaak mee mogen denken over de bedrijfsprocessen. Met behulp van het gebruiksvriendelijke platform Odoo hebben we overzicht, structuur en verbeteringen kunnen aanbrengen in alle processen van deze ondernemingen. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal. 

Tijd voor de volgende stap

En  nu is het tijd voor een volgende stap. Per 1 december is de directie uitgebreid met Marinka Papeleu Dória. Samen met Tsuri Menereis is zij nu mede-eigenaar van Reach Your Goal. Tsuri: “Marinka behoort tot de meest ervaren Odoo consultants van Nederland. Ze heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt voor één van de grootste Odoo partners van Nederland. We zijn dan ook erg blij dat Marinka ervoor heeft gekozen om ons te helpen met het behalen van onze nieuwe doelen.”

Potentie om te groeien

Marinka: “Vijf jaar geleden startte ik als tweede consultant bij een Odoo partner. Ik heb het bedrijf zien groeien en veel nieuwe collega’s ingewerkt. Het kunnen meegroeien met dat bedrijf gaf me veel energie. Ik heb altijd een managementpositie geambieerd. Meedenken over de koers van het bedrijf en waar we heen gaan. Daar ligt mijn kracht en ik heb daar ook altijd veel ideeën over. Toen deze mogelijkheid op mijn pad kwam, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het geeft mij de mogelijkheid om in te stappen in een bedrijf dat nog in de kinderschoenen staat, maar veel potentie heeft om te groeien.”

“Ik heb veel vertrouwen in Tsuri. Hij is een ondernemer in hart en nieren. Hij is enorm enthousiast en bevlogen en ziet overal kansen en mogelijkheden. Tsuri roept vaak al direct “Dit kunnen wij en dit gaan we doen!” Ik heb daarentegen vaak wat tijd nodig om nieuwe ideeën of projecten te overdenken voordat ik enthousiast wordt. Daarin vullen we elkaar goed aan. Het leuke aan de samenwerking is dat we allebei met een andere blik naar een project kijken. Ik kijk meer met de consultantsblik. Tsuri kijkt naar een project vanuit de praktijk. Hierdoor ontstaan er vaak interessante discussies en out-of-the-box oplossingen. Daar houd ik van.”

Goede voornemens

Tsuri: “Met de komst van Marinka zetten we een belangrijke stap voor de groei van Reach Your Goal. Het contact met ons is laagdrempelig en persoonlijk. We voelen ons enorm betrokken bij onze klanten. Zij zijn bij ons geen nummer en dat horen we ook vaak terug. Klanten waarderen onze manier van communicatie en onze commitment. Ons goede voornemen? De grootste partij van Nederland worden én persoonlijk en betrokken blijven!”Kennismaking met Odoo
Odoo is voor mij een verademing geweest.